Παραγωγή CD & DVD

Στη Mediasoft εξειδικευόμαστε στην βιομηχανική παραγωγή οπτικών συμπαγών δίσκων και στην παροχή υπηρεσιών εξυπηρέτησης λογισμικού. Τα συνεργαζόμενα εργοστάσια παραγωγής οπτικών συμπαγών δίσκων βρίσκονται στη Βόρεια Ελλάδα, την Ευρώπη και την Ασία, ενώ τα εργαστήρια παραγωγής υψηλής τεχνολογίας πληροφορικής, καθώς και οι συναφείς υποστηρικτικές εγκαταστάσεις, βρίσκονται διάσπαρτες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η εμπορική στρατηγική και πολιτική μας βασίζεται σε τρεις αναλλοίωτες αξίες: «Αξιοπιστία Προϊόντος», «Ποιότητα Υπηρεσιών» και «Ικανοποίηση Πελάτη». Η απαρέγκλιτη προσήλωση σε αυτές τις αξίες και η στρατηγική συνεργασία που θεσπίσαμε με τη Sanyo Holding, μας επέτρεψε να γίνουμε ίσως το σημαντικότερο κέντρο παραγωγής οπτικών συμπαγών δίσκων και εξυπηρέτησης λογισμικού στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου και μας έδωσε τη δυνατότητα να προσφέρουμε ένα ευρύ πεδίο προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής και σταθερής ποιότητας στις αγορές της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Ασίας.

Στη Mediasoft σας προσφέρουμε απροβλημάτιστη και ποιοτική παραγωγή οπτικών συμπαγών δίσκων που θα σας παραδοθούν στην πόρτα σας μέσα στον προσυμφωνημένο χρόνο:

  • CD pre-mastering, mastering, αναπαραγωγή, συσκευασία
  • DVD authoring, pre-mastering, mastering, αναπαραγωγή, συσκευασία
  • CD-R SanyoDigital™ και ελεύθερης επιλογής εταιρικού Logo
  • Business Card CD pre-mastering, mastering, αναπαραγωγή, συσκευασία
  • Mini CD pre-mastering, mastering, αναπαραγωγή, συσκευασία
  • Shape CD ανάπτυξη, pre-mastering, mastering, αναπαραγωγή, συσκευασία
  • Business Card CD-R ελεύθερης επιλογής εταιρικού Logo

Εμπιστευτείτε την εμπειρία, την τεχνογνωσία και την επαγγελματική καθοδήγηση των ειδικών της Mediasoft. Λάβετε υπόψη ότι προσφέρουμε τις πλέον χαμηλές και ανταγωνιστικές τιμές σε ολόκληρη την Ευρώπη. Θα εκπλαγείτε ευχάριστα από τις οικονομικές τιμές και τις ευέλικτες λύσεις πληρωμής που προσφέρουμε. Άλλωστε, η ευελιξία, η ευρηματικότητα και η «επιμονή» αποτέλεσαν εξαρχής τις λέξεις «κλειδιά» της επιτυχίας μας.Παραγωγή Συμπαγών Οπτικών Δίσκων